فقط در این سایت
در همه سایتهای دانشگاه علوم پزشکی بابل
برگزاری همایش پدران آسمانی سه شنبه 7 خرداد 1392 ساعت 13:9
    چهارمین همایش پدران آسمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور جناب آقای دکتر میکانیکی ریاست محترم دانشگاه(و رئیس عالی امور ایثارگران ) جنای آقای مهدوی فرماندار محترم شهرستان وجناب آقای رضایی مدیر کل محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و جناب آقای هادی نژاد ریاست محترم بنیاد شهیدو امور ایثارگران شهرستان با سخنرانی جناب آقای دکتر منصوری لاریجانی عضو محترم هیاًت علمی دانشگاه امام حسین (ع)وبا مداحی و مولودی خوانی توسط آقای علی علیپور (فرزند شهید )و قرائت شعر توسط سرکار خانم دکتر اولادی (فرزند شهید ) و با اجرای جناب آقای حمزه گیلکی بیشه فرزند شهید با حضور فرزندان و خانواده شهدا، مدیران و مسئولین ، همکاران و دانشجویان گرامی دانشگاه صبح امروز در سالن شهید شجاعیان برگزار شدو در پایان به سر کار خانم بزرگی همسر شهید مهرزاد ناظری به رسم یاد بود هدیه ای توسط فرزندان معزز شهدای دانشگاه اهداءگردید .

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
  تکریم از همسر شهیدقاسم قاسم پور در دانشگاه علوم پزشکی بابل
دیدار ازسرکار خانم فاطمه زهرا شاکر همسر شهید قاسم قاسم پور در محل کار
سه شنبه 7 خرداد 1392 ساعت 13:39